maak kennis met TINEKE

Mijn naam is Tineke Koster en ik ben de moeder van Olivia.

Al vele jaren heb ik mij verdiept in verschillende soorten massage, lichaamswerk en ontspanningstechnieken. Het is daarom voor mij hoog tijd om mijn opgedane inzichten te kunnen delen met wie daar behoefte aan heeft. Ik vind het heel fijn om hiermee bezig te zijn en wat is er nu leuker dan te kunnen samenwerken met mijn dochter!

Een momentje om de opgebouwde spanningen los te laten

Niets is fijner, en belangrijker vind ik, dan van tijd tot tijd een rustpunt te kunnen vinden, om even tot jezelf te kunnen komen, in onze drukke soms hectische wereld. In contact met je eigen lichaam, zonder afleiding van de dagelijkse beslommeringen, geeft de mogelijkheid om het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk te laten doen. Een momentje om de opgebouwde spanningen los te laten.

In de loop der tijd heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van emotioneel en lichamelijk welzijn. Variërend van reiki tot voetreflexologie en de “one brain” methode, gebaseerd op kinesiologie.

Ik heb me verdiept in de principes van de haptonomie, NLP en vele andere zaken.

Ik geloof persoonlijk niet in één zienswijze die zaligmakend is. Elke methode heeft wellicht een stukje waar we mee verder kunnen. Ieder mens is uniek en kan op verschillende momenten een inzicht vinden dat hem of haar verder helpt.

IEDER ZIJN EIGEN WENSEN

Voor diegene die behoefte heeft aan een ontspannende massage, bied ik de mogelijkheid voor een 30 minuten of 60 minuten massage.

Een 90 minuten holistische massage is een optie voor wie wat dieper in wil gaan op bepaalde zaken, of op steeds terugkerende blokkades.

Ook is er de optie om een voetmassage te kiezen.

Ik hoop je snel te ontmoeten in de salon!

Tineke

PRIJSLIJST MASSAGE BEHANDELINGEN

Ontspannende lichaamsmassage 30 min. € 30,-

Ontspannende lichaamsmassage 60 min. € 55,-

Uitgebreide holistische massage  90 min. € 80,-

Rug en schouder ontspanningsmassage  30 min. € 30,-
Voetmassage  30 min. € 30,-

BEHANDELING BOEKEN

Wilt u een fijne massage boeken of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op, dit kan rechtstreeks met Tineke:

telefoonnummer: 06 20199355

email: tineke967@gmail.com

Boeken kan natuurlijk ook gewoon via Olivia, zie de contact pagina.